AGENDA

 

Openbare avonden

Voor al onze open avonden geldt:
Locatie: Wijkcentrum ’t Lansink, Twijnstraat 8, 7553 BS Hengelo
Aanvang: 20.00 tot 22.30 uur, zaal open 19.30 uur, k
osten: € 7,- p.p.

 

U kunt voor individuele consulten en behandelingen afspreken, bel 074 – 2 77 28 36

 

4 september Waarnemingen op bijenwastekeningen
Wilma ten Vaanholt, medium en coach

De door Wilma gemaakte bijenwastekeningen zijn niet alleen prachtig om te zien; maar dragen ook veel informatie bij zich. De door u gekozen tekening zal Wilma lezen en de informatie die zij doorkrijgt, aan de hand van vorm en kleur, als treffende boodschap aan u doorgeven. Als extra cadeautje mag u deze prachtige wastekening mee naar huis nemen.

 

2 oktober Numerologie
Annelies te Nijenhuis, numeroloog en medium

Medium Annelies is al jaren werkzaam als numeroloog. Met behulp van uw geboortedatum zal medium Annelies u inzicht geven wat er in potentie al vanaf u geboorte in u aanwezig is. Het zal u helpen om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden die voor u open liggen en deze niet onbenut te laten liggen. U zult verrast zijn over de informatie die zij u kan aanreiken.

 

6 november Psychometrie foto’s en voorwerpen
Johan ten Vaanholt, medium

Rond Allerzielen is het altijd bijzonder om een boodschap te krijgen van een dierbare. Met een liefdevolle, zuivere intentie zal Johan op deze bijzondere avond een schakel zijn tussen uw geliefde dierbare en u. Het is een dankbare taak om een link te mogen zijn tussen de spirituele wereld, waar onze overleden dierbaren verblijven, en ons bestaan. Het is zo speciaal om samen te voelen dat onze geliefden nog altijd bij ons zijn. (Bij voorkeur één persoon op de foto)

 

 

11 december Kerstdecoratie
Henny aan de Stegge, medium en coach

Deze avond biedt u de gelegenheid ons gezamenlijk af te stemmen op het Licht. Het is goed om als voorbereiding op Kerst uw aandacht te richten op het Licht van Kerstmis. Vol liefde zal Henny u een boodschap aanreiken op een kerststukje of ander kerstvoorwerp die u deze avond mee mag brengen. (kaars of waxinelichtje zelf aansteken en thuis even laten branden)
Wij van Spiritueel Drieluik verheugen ons erop om op deze wijze het jaar met u af te mogen sluiten.

 

Reacties zijn gesloten.