AGENDA

 

Openbare avonden

Voor al onze open avonden geldt: Locatie: Wijkcentrum ’t Lansink, Twijnstraat 8, 7553 BS Hengelo
Aanvang: 20.00 tot 22.30 uur, zaal open 19.30 uur. Kosten: € 7,- per avond tenzij anders vermeld.

 9 november | Waarnemingen op gebrande kaarsen
Henny aan de Stegge, medium en coach

Voor deze avond mag u een kaars of waxinelichtje meebrengen, die u thuis hebt aangestoken voor uzelf en 15 minuten hebt laten branden. Door het branden van de kaars wordt een energie aangeraakt die synchroon loopt met de trilling van uw ziel. Henny zal deze energie waarnemen en omzetten in een boodschap. Met de grootste zorgvuldigheid en liefde wordt de boodschap aan u aangereikt.

 

 

14 december | Numerologie
Theo Jeukens, numeroloog en medium

Al verschillende jaren houdt Theo zich bezig met de getallen van de numerologie en heeft een geheel vernieuwde versie ontwikkeld. Bovendien heeft hij zich gespecialiseerd in de numerologie voor de jeugd. Juist als je nog jong bent is deze kennis zeer waardevol. Op deze avond zal hij aan de hand van de getallen u een boodschap geven, daarnaast ontvangt u algemene informatie op papier met betrekking tot de getallen. Het is zeker een aanrader voor zowel oud als jong. Een mooie afsluiting van het jaar 2022

 

 

11 januari I psychometrie foto’s en voorwerpen
Hans Geurtse, medium

Het nieuwe jaar wordt geopend door medium Hans Geurtse. Hans zal de energie van de foto of het voorwerp omzetten in een liefdevolle boodschap. Hij zal door middel van contact met zijn geleide gids u een spiegel voorhouden en de betekenis duiden. U mag 1 voorwerp of foto op tafel leggen van uzelf of van een kind tot 15 jaar. Boven deze leeftijd alleen met toestemming van desbetreffende persoon. (Graag 1 persoon op de foto).

 

 

 

8 februari I Helderziende waarnemingen
Jason Goldsworthy, medium

Het is fijn om vanavond Jason weer in ons midden te hebben. Hij zal rechtstreeks contacten leggen met onze dierbaren aan Gene Zijde. Het is altijd een verrassing wie zich aandient. U hoeft geen foto op tafel te leggen. Jason is nationaal en internationaal bekend als een zeer geliefd en kundig medium. Zijn zuivere boodschappen zullen u troosten en verwarmen.

 

 

8 maart I Foto’s voorwerpen overleden en levenden
Medium Anita

Vanavond heten we Medium Anita welkom. Al jaren bekend als Twents medium. Zij zal op deze avond door haar duidelijke, liefdevolle boodschappen u een stukje inzicht geven wat er in u leven speelt. Door een boodschap aan te reiken van onze dierbare overledene zal zij de liefdevolle verbindingen met hen zo voelbaar maken.
(Graag 1 persoon op de foto).

 

 

5 april I Bloemenseance
Henny aan de Stegge, medium en coach

Henny zal ons vanavond verrassen door een boodschap te geven naar aanleiding van de door u mee gebrachte bloem. Zij zal een licht op uw weg schijnen zodat u meer inzicht krijgt in uw proces; door aanwijzingen te geven die u verder op weg kunnen helpen. Neem een bloem of bloemen mee die enkele dagen bij u in huis hebben gestaan.

 

 

12 april I Donateur avond
Besloten avond voor donateurs

De donateurs krijgen een bijzondere, gratis avond aangeboden. Als donateur mag u ook suggesties doen voor invulling van deze avond. U wordt ruimschoots van te voren geïnformeerd.
info: www.spiritueeldrieluik.nl

 

10 mei I Boodschappen op voornamen
Medium Jana

Als een baby geboren wordt krijgt deze een naam. Gewoonlijk kiezen wij de naam die wij mooi vinden. Soms vernoemt naar opa of oma. Vaak wordt de naam gegeven zonder er bewust bij stil te staan van de diepere betekenis. De naam is de reflexie van energie die de persoon (de ziel) uitstraalt. Het is tevens de spiegel van de ziel: wat u in dit leven te leren hebt. Medium Jana zal uw naam voor u duiden. De naamkrachten uit uw voornaam staan voor het privé leven. Uw achternaam duidt op uw maatschappelijke leven. En uw volledige naam staat voor uw totale leven. Jana zal deze avond aan de hand van uw voornaam helderziende boodschappen geven.

14 juni I Psychometrie Foto’s voorwerpen
overledenen en levenden door Daniëlle Nijhuis, medium

Medium Daniëlle zal u vanavond de gelegenheid geven om te kiezen om een boodschap te ontvangen van een levend of overleden dierbaar persoon. Overledenen willen graag kenbaar maken dat zij nog steeds aanwezig zijn. Verbinding maken tussen hart-ziel en spirituele wereld vormt het fundament voor haar mediumschap. U mag één foto of voorwerp van een levend of overleden persoon op tafel leggen. (Graag 1 persoon op de foto)

 

 

U kunt voor individuele consulten en behandelingen afspreken.

Bel 074 – 2 77 28 36

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.