AGENDA

Openbare avonden

Voor al onze open avonden geldt: Locatie: Wijkcentrum ’t Lansink, Twijnstraat 8, 7553 BS Hengelo
Aanvang: 20.00 tot 22.30 uur, zaal open 19.30 uur. Kosten: € 7,- per avond tenzij anders vermeld.

 

DSC03661a1 september | Engelencommunicatie
Hans aan de Stegge, medium en paragnost

De pandemie met Covid heeft ons iets geleerd, bij de overgang van het donkere van Covid naar de lichtere momenten, willen juist onze engelen ons uitnodigen voor een boodschap. Het Licht wat wij altijd in ons dragen, en door situaties overschaduwd kan worden, vraagt om verlichting. Wat is uw positieve kracht en op welke wijze kunt u die kracht aanboren om het Licht in u weer te laten schijnen? Alle aanwezigen krijgen een eigen persoonlijke engelenboodschap van Hans in de vorm van een tekst met afbeelding.

 

6 oktober |wastekeningen
Claudia Rietman, medium

Een wastekening lezen door een medium verlangt een zuivere en integere open houding om de juiste boodschappen te duiden. Door een bijenwastekening aan u te koppelen, krijgt de kaart betekenis voor u. Het is bijzonder te horen wat Claudia samen met u kan “lezen” in de kleuren en vormen . U zult versteld staan van de hoeveelheid spirituele informatie zij voor u leest in de tekeningen.

 

 

3 november | foto’s en voorwerpen van overledenen
Herman Vonk, medium

Allerzielen – het herdenken van overledenen; een belangrijke traditie in de christelijke cultuur om stil te staan bij de dierbaren die ons zijn voorgegaan.
Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met het mysterie van de dood. We waren getuige van een leven dat wij liefhadden. Door dat geleefde leven te herdenken, kunnen we de inspiratie, het gedachtegoed en de betekenis van onze overledenen levend houden. De doden niet verzwijgen maar herdenken om wie ze waren en wat ze te vertellen hebben. Voor deze bijzondere avond hebben we Herman uitgenodigd om contacten te willen leggen met dierbaren van Gene Zijde.  (Bij voorkeur één persoon op de foto).

 

8 december | kerstdecoratie
Henny aan de Stegge, medium en spiritueel coach

Het is goed om als voorbereiding op Kerst uw aandacht te richten op het Licht van Kerstmis. Deze avond biedt u de gelegenheid ons gezamenlijk af te stemmen op het Licht. Vol liefde zal Henny u een boodschap aanreiken op een kerststukje of een ander kerstvoorwerp (kaarsen het liefst thuis een kwartier laten branden) die u deze avond mag meebrengen. Wij van Spiritueel Drieluik verheugen ons erop om op deze wijze het jaar met u af te sluiten.

 

 

 

U kunt voor individuele consulten en behandelingen afspreken.

Bel 074 – 2 77 28 36

 

 

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.