AGENDA

Openbare avonden

Voor al onze open avonden geldt: Locatie: Wijkcentrum ‘t Lansink, Twijnstraat 8, 7553 BS Hengelo
Aanvang: 20.00 tot 22.30 uur, zaal open 19.30 uur. Kosten: € 7,- per avond tenzij anders vermeld.

 

8 januari I Kinderspecial
Medium Nicole, (kinder)coach

 

Met haar grote affiniteit en liefde voor kinderen staan vanavond, aan het begin van het nieuwe jaar, kinderen centraal. Nicole helpt kinderen graag de weg terug te vinden naar hun wezenlijke zelf waardoor hun innerlijke kracht opnieuw kan gaan stromen. U mag één voorwerp of foto op tafel leggen van uw (klein)kind (jonger dan 15 jaar). Voor oudere kinderen met toestemming (graag één persoon op de foto).

 

5 februari I Gebrande kaarsen
Henny aan de Stegge, medium en spiritueel coach

 

Het is fijn een kaars aan te steken. We verbinden ons dan met het Licht dat altijd in ons aanwezig is. Steek een kaars aan voor uzelf en laat deze een kwartier branden. Henny zal deze persoonlijke “kaars”energie, die synchroon loopt met de trilling van uw eigen ziel, met liefde omzetten in een boodschap.

 

 

4 maart I Psychometrie foto’s en voorwerpen
Hans Geurtse, medium

 

Bewustwording, inzicht en begrip door middel van waarnemingen op foto’s en voorwerpen. Hans zal door middel van contact met zijn geleide gids u een spiegel voorhouden. In zijn boodschappen zal hij aangeven wat uw sterke punten zijn maar ook uw valkuilen. Graag 1 persoon op de foto.

 

 

1 april I Bloemenseance
Ingrid Nijhuis, medium

 

i.v.m het coronavirus VERVALT deze avond

 

 

 

13 mei I Wastekeningen
Claudia Rietman, medium

De, door Claudia, gemaakte bijenwastekeningen bevatten een schat aan informatie voor u. Door een bijenwastekening aan u te koppelen, krijgt de kaart betekenis voor u. U zult versteld staan van de hoeveelheid spirituele informatie die zij kan “lezen” in de kleuren en vormen van de tekeningen. U mag er ook voor kiezen zelf een bijenwastekening mee te nemen.

 

 

 

17 juni I Psychometrie op foto’s en voorwerpen
Herman Vonk, medium

Herman Vonk heeft, met zijn eerste avond bij Spiritueel Drieluik, op bezoekers indruk gemaakt. Zijn heldere en inzichtelijke boodschappen waren treffend, deskundig en van een bijzonder niveau. Ook op deze avond zal hij waarnemingen doen op foto’s en voorwerpen. Graag 1 persoon op de foto.

Reacties gesloten.