AGENDA

 

Openbare avonden

Voor al onze open avonden geldt:
Locatie: Wijkcentrum ’t Lansink, Twijnstraat 8, 7553 BS Hengelo
Aanvang: 20.00 tot 22.30 uur, zaal open 19.30 uur.
Kosten: € 7,- p.p.


14 juni Hans aan de Stegge, medium
Psychometrie Foto’s voorwerpen overledenen en levenden
Wijziging i.v.m. gezondheid Daniëlle Nijhuis

 

Hans zal u vanavond de gelegenheid geven om te kiezen om een boodschap te ontvangen van een levend of overleden dierbaar persoon. Overledenen willen graag kenbaar maken dat zij nog steeds aanwezig zijn. U mag één foto of voorwerp van een levend of overleden persoon op tafel leggen. (Graag 1 persoon op de foto)

 

 

 

 

 

6 september Bernadette Klumper, medium
Boodschappen op wastekeningen

 

Bernadette zal vanavond de door haar gemaakte wastekeningen lezen. Het verlangt een zuivere en integere open houding om de juiste boodschappen te duiden. Door de tekening aan u te koppelen, krijgt het kaartje betekenis voor u. U zult versteld staan van de hoeveelheid spirituele informatie die zij voor u kan “lezen” in de kleuren en vormen van de kaartjes.

 

 

 

 

 

 

4 oktober  Boekpresentatie ‘Van rouw naar troost’

Henny aan de Stegge, medium- coach
Boodschappen op foto’s en voorwerpen van overledenen

 

Overledenen willen graag kenbaar maken dat zij nog steeds aanwezig zijn. Voor ons als achterblijvers kan het troostend zijn om een boodschap van ze te mogen ontvangen. Even weer de liefdevolle verbinding voelen van je dierbare waar je zo naar verlangt. U mag vanavond één foto (1 persoon op de foto) of een voorwerp van een overleden persoon op tafel leggen. Henny draagt gedichten voor uit haar gedichtenbundel.

Deze avond zal bijzonder zijn. Naast de boodschappen van overledenen, zal ik vol vreugde en trots op deze avond mijn gedichtenbundel ‘Van rouw naar troost’ presenteren. Gedichten schrijven is mijn passie. Dat er nu een gedichtenbundel is uitgegeven betekent dat mijn droom werkelijkheid is geworden. De samenwerking met de uitgeverij, het hele proces van het begin tot het eind, was voor mij een geheel nieuwe, leuke, spannende, leerzame ervaring. Uiteraard ben ik trots op het eindresultaat. Op deze avond zullen er ook enkele gedichten uit voorgelezen worden. Tevens zal er gelegenheid zijn om de gedichtenbundel (€19,50) te kopen. Meer informatie: gedichtenbundel

Warme groet, Henny

 

8 november Ingrid Nijhuis, medium
Waarnemingen foto’s overledenen

 

Rond Allerzielen is het altijd bijzonder om een boodschap te krijgen van een dierbare. Met een liefdevolle, zuivere intentie zal Ingrid op deze bijzondere avond een schakel zijn tussen uw geliefde dierbare en u. Het is een dankbare taak om een link te mogen zijn tussen de spirituele wereld, waar onze overleden dierbaren verblijven, en ons bestaan. Het is zo speciaal om samen te voelen dat onze geliefden nog altijd bij ons zijn. (Bij voorkeur één persoon op de foto)

 

 

 

 

 

 

13 december Hans aan de Stegge, medium paragnost
Engelen – reading met healing

 

Op het einde van het jaar, bij de overgang van donker naar licht, nodigen ons engelen uit voor een boodschap. Het Licht dat wij altijd in ons dragen, en door situaties overschaduwd kan worden, vraagt om verlichting. Wat is uw positieve kracht en op welke wijze kunt u die kracht aanboren om het Licht in u weer te laten schijnen? Als afsluiting van 2023 wordt de avond gesloten met een healing. U ontvangt een eigen engelenboodschap in de vorm van een tekst met afbeelding.

 

 

Wij van Spiritueel Drieluik verheugen ons erop om op deze wijze het jaar met u af te sluiten.

U kunt voor individuele consulten en behandelingen afspreken.

Bel 074 – 2 77 28 36

Reacties zijn gesloten.