AGENDA

Openbare avonden

Voor al onze open avonden geldt: Locatie: Wijkcentrum ’t Lansink, Twijnstraat 8, 7553 BS Hengelo
Aanvang: 20.00 tot 22.30 uur, zaal open 19.30 uur. Kosten: € 7,- per avond tenzij anders vermeld.

9 februari | Helderziende waarnemingen overledenen
Ingrid Nijhuis , medium

Het nieuwe jaar wordt geopend door medium Ingrid. Overledenen willen graag kenbaar maken dat zij nog steeds aanwezig zijn. Verbinding maken tussen hart-ziel en spirituele wereld vormt het fundament voor haar mediumschap. Voor de pauze maakt zij direct contact met onze dierbare overledenen. Na de pauze zal zij dit doen via de door u meegebrachte foto (1 persoon op de foto) of voorwerp van een overleden persoon.

 

 

9 maart |Psychometrie op foto’s en voorwerpen
Ronald Goosen, medium

Energiek en vol enthousiasme zal Ronald, met zijn boodschap, u op weg helpen meer inzicht te verkrijgen in uw dagelijkse bestaan. De energie van foto of het voorwerp wordt omgezet in een liefdevolle boodschap. U mag 1 voorwerp of foto op tafel leggen van uzelf of een kind tot 15 jaar.

 

 

 

6 april |  Waarnemingen op mineralen
Johan te Vaanholt, medium en coach

Johan zal ons vanavond verrassen door een boodschap te geven naar aanleiding van de door u gekozen mineraal steentje. U mag ook uw eigen mineraal steentje op tafel leggen. De vormen en kleuren van de mineralen weerspiegelen een blauwdruk van het innerlijk van de ontvanger. De daar bijhorende zuivere boodschappen van zijn gidsen zal hij doorgeven aan de bezoekers. Ongetwijfeld zal het een inspirerende avond worden.

 

 

 

11 mei | Bloemenseance
Daniëlle Nijhuis, medium

Voor velen is Daniëlle een bekend medium van Astro tv. In deze prachtige bloemenmaand mag u een bloem naar keuze meebrengen. Daniëlle zal deze avond niet alleen stilstaan bij de schoonheid van de bloem, maar juist bij uw eigen schoonheid, uw potentie en hoe u daar gestalte aan kunt geven. De bloem zal u veel vreugde brengen! Zet de bloem enkele dagen bij u thuis op de vaas.

 

 

1 juni | Waarnemingen op bijenwastekeningen
Wilma te Vaanholt, medium en coach

De door Wilma gemaakte bijenwastekeningen zijn niet alleen prachtig om te zien; maar dragen ook veel informatie bij zich. De door u gekozen tekening zal Wilma lezen en de informatie die zij doorkrijgt, aan de hand van vorm en kleur, als treffende boodschap aan u doorgeven. Als extra cadeautje mag u deze prachtige was tekening mee naar huis nemen.

 

 

29 juni  |  De helende werking van krachtdieren    
Hans aan de Stegge, medium en paragnost

Krachtdieren als bron van inspiratie en hulpmiddel bij het vinden van antwoorden op uw levensvragen. Ieder dier presenteert een specifiek gedragspatroon met een eigen les of boodschap, waarbij vooral het zoeken naar verbinding opvalt. De mens op zoek naar eenheid in al zijn relaties, opnieuw in contact met natuur en magie.
Hans zal met u kijken welke krachtdieren op dit moment actief werkzaam zijn in uw bestaan. U wordt duidelijk gemaakt hoe en op welke wijze u de energie van krachtdieren als helende – spirituele kracht kunt inzetten in uw leven.

 

U kunt voor individuele consulten en behandelingen afspreken.

Bel 074 – 2 77 28 36

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.