AGENDA

 

Openbare avonden

Voor al onze open avonden geldt:
Locatie: Wijkcentrum ’t Lansink, Twijnstraat 8, 7553 BS Hengelo
Aanvang: 20.00 tot 22.30 uur, zaal open 19.30 uur, k
osten: € 7,- p.p.

 

U kunt voor individuele consulten en behandelingen afspreken, bel 074 – 2 77 28 36

10 januari Johan Groothuis, medium
Boodschappen foto’s en voorwerpen overledenen


Juist met de feestdagen worden onze dierbaren extra gemist. Het nieuwe jaar wordt daarom geopend door medium Johan. Hij zal op een liefdevolle wijze, u een boodschap aanreiken van uw dierbare overledene. Overledenen willen graag laten weten dat zij verblijven in het Licht, en van daaruit aan u kenbaar maken dat ze nog steeds aanwezig zijn, u niet vergeten zijn. Graag één persoon op de foto.

 

7 februari Medium Anita
Psychometrie foto’s

 

Medium Anita zal de energie van de foto in een liefdevolle boodschap omzetten. Zij zal door middel van contact met haar geleide gids u een spiegel voorhouden en de betekenis duiden. U mag 1 foto op tafel leggen van uzelf, een ander met toestemming vooraf of overleden persoon. (Graag 1 persoon op de foto).

 

6 maart Elly Spronk en Henk Hollmann, Stichting de Ster Tarot en Pentalogie

Via de Tarotkaarten en de getallen van de Pentalogie geven Elly en Henk inzicht in drie vragen zodat u meer inzicht zult krijgen in uw situatie. Wat is momenteel het belangrijkste item in uw leven? Welke omstandigheden komt u tegen? Hoe is uw houding ten aanzien van die omstandigheden?

 

10 april Hans Geurtse, medium
Boodschappen foto’s en voorwerpen


Medium Hans zal de energie van de foto of het voorwerp omzetten in een liefdevolle boodschap. Hij zal door middel van contact met zijn geleide gids u een spiegel voorhouden en de betekenis duiden. U mag 1 voorwerp of foto op tafel leggen van uzelf of een ander met toestemming vooraf. (Graag 1 persoon op de foto).

 

24 april Donateur avond
Besloten avond voor donateurs

De donateurs krijgen een bijzondere, gratis avond aangeboden. Als donateur mag u ook suggesties doen voor invulling van deze avond. U wordt ruimschoots van te voren geïnformeerd.

 

 

8 mei Henny aan de Stegge, medium
Bloemenseance

In deze prachtige bloemenmaand mag u een bloem naar keuze meenemen. Henny zal deze avond niet alleen stilstaan bij de schoonheid van de bloem, maar juist bij uw eigen schoonheid, uw potentie en hoe u daar gestalte aan kunt geven. 

 

 

Hans aan de Stegge5 juni Hans aan de Stegge, medium en paragnost
Krachtdieren

Krachtdieren als bron van inspiratie en hulpmiddel bij het vinden van antwoorden op uw levensvragen. Ieder dier presenteert een specifiek gedragspatroon met een eigen les of boodschap, waarbij vooral het zoeken naar verbinding opvalt. De mens op zoek naar eenheid in al zijn relaties, opnieuw in contact met natuur en magie. Hans zal met u kijken welke krachtdieren op dit moment actief werkzaam zijn in uw bestaan. U wordt duidelijk gemaakt hoe en op welke wijze u de energie van krachtdieren als helende – spirituele kracht kunt inzetten in uw leven.

 

4 september Waarnemingen op bijenwastekeningen
Wilma ten Vaanholt, medium en coach

De door Wilma gemaakte bijenwastekeningen zijn niet alleen prachtig om te zien; maar dragen ook veel informatie bij zich. De door u gekozen tekening zal Wilma lezen en de informatie die zij doorkrijgt, aan de hand van vorm en kleur, als treffende boodschap aan u doorgeven. Als extra cadeautje mag u deze prachtige wastekening mee naar huis nemen.

 

2 oktober Numerologie
Annelies te Nijenhuis, numeroloog en medium

Medium Annelies is al jaren werkzaam als numeroloog. Met behulp van uw geboortedatum zal medium Annelies u inzicht geven wat er in potentie al vanaf u geboorte in u aanwezig is. Het zal u helpen om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden die voor u open liggen en deze niet onbenut te laten liggen. U zult verrast zijn over de informatie die zij u kan aanreiken.

 

6 november Helderziende waarnemingen
Jason Goldworthy, medium

Het is fijn om vanavond Jason in ons midden te hebben. Hij zal rechtstreeks contacten leggen met onze dierbaren aan Gene Zijde. Het is altijd een verrassing wie zich aandient. U hoeft geen foto op tafel te leggen. Jason is nationaal en internationaal bekend als een zeer geliefd en kundig medium.

 

 

11 december Kerstdecoratie
Henny aan de Stegge, medium en coach

Deze avond biedt u de gelegenheid ons gezamenlijk af te stemmen op het Licht. Het is goed om als voorbereiding op Kerst uw aandacht te richten op het Licht van Kerstmis. Vol liefde zal Henny u een boodschap aanreiken op een kerststukje of ander kerstvoorwerp die u deze avond mee mag brengen. (kaars of waxinelichtje zelf aansteken en thuis even laten branden)
Wij van Spiritueel Drieluik verheugen ons erop om op deze wijze het jaar met u af te mogen sluiten.

 

Reacties zijn gesloten.