paranormale bijeenkomst

Wat kunt u op een paranormale bijeenkomst verwachten?
Of we nu spreken over helderziende waarnemingen, een psychometrie of een bloemenseance door een spiritueel medium, het verloop ervan komt min of meer op hetzelfde neer. De ervaring van veel spirituele verenigingen is dat de verwachtingen van bezoekers van een openbare avond niet altijd reëel zijn.

glimlachDeze toelichting is voor diegenen die voor het eerst een avond bijwonen of voor diegene die meer willen weten over spirituele- en paranormale verschijnselen. Wanneer een overledene eenmaal een plaats gevonden heeft na de dood, beseft de geest dat het leven een ononderbroken proces is. De overledene komt erachter dat het in staat is om, wanneer het dat wil, in die spirituele onzichtbare vorm terug te keren om familieleden en vrienden op te zoeken. En dat doet het spirituele lichaam dan ook. Een medium, paragnost wordt door een vereniging uitgenodigd om boodschappen te ‘lezen’ van foto’s of voorwerpen of helderziende waarnemingen te doen. Een medium is in staat de boodschappen, de energie, te ‘voelen’ en de boodschappen te vertalen in mensentaal. De mate waarin een medium de boodschappen, beelden of inzichten die door gidsen en/of overledenen worden doorgegeven goed kan doorgeven en verwoorden is o.a. afhankelijk van de ontwikkeling van het medium zelf.

De aanwezigheid van entiteiten, het voelen van energieën wordt waargenomen door het medium. Maar weet dat onstoffelijke wezens komen wanneer ze dat zèlf willen! Een medium kan geesten niet oproepen. Als er aan het eind van een boodschap nog vragen openstaan, is er geen garantie dat er alsnog iemand doorkomt om de verlangde antwoorden te geven. Wanneer degene die het medium raadpleegt dat aanvaardt, stelt die zich open voor wie er maar door wil komen. Meestal begint de sessie met een bezoek van een geliefde of goede vriend, die echter niet altijd een naam noemt. Daarom beschrijft een medium voor diegene die een boodschap krijgt meestal het uiterlijk of kenmerken van de persoon die door komt. Het is geen truc, het is de realiteit van het leven. Wanneer iemand u vertelt dat iemand van wie u houdt problemen heeft, zult u waarschijnlijk opbellen of even langs gaan om te kijken of u hem/haar kunt helpen. Voor overledenen in de geestenwereld geldt hetzelfde. Zij zoeken u op vanuit hun levenssfeer en gebruiken het geestlichaam van het medium als telefoon.

BuddhaLightSoms horen verenigingen tot hun grote schrik dat jonge mensen die voor het eerst een sessie meemaken dat ze een fantastisch medium of een healer zullen worden. Maar mediums kunnen van iemand hoogstens zeggen dat hij of zij de aanleg heeft om spirituele gaven te ontwikkelen. Deze ontwikkeling is een weg van diepgang door het volgen van diverse cursussen, opleidingen en lid worden van een spirituele vereniging of groep. Te vaak zien verenigingen dat personen, na een korte cursus, zich presenteren als medium of paragnost met alle gevolgen van dien. Zowel schade voor de cliënt als voor de paragnost zelf kunnen het gevolg zijn van ‘vroegtijdig’ opstarten van een praktijk. Bedenk wat u doet en met welke intentie u cliënten wilt helpen en steunen!!!

Geef een reactie