Cursussen

Voortbouwen op jouw eigen (verborgen) kennis

Een ontdekkingsreis in de spirituele wereld !

In een klein groepje van 9-12 personen zullen we samen dieper ingaan op de materie.
Intuïtieve ontwikkeling en het (her)ontdekken waar je krachten en je (hoog) gevoeligheden liggen, hebben niets te maken met goed, beter, best. Vandaar dat iedereen op ieder moment kan instromen en deelnemen.

Spirituele ontwikkeling is je bewust worden van ingesleten patronen en gewoonte-denken. Door het denkproces te leren begrijpen, worden deze patronen zichtbaar. Je wordt dan bewuster van de manier waarop je leeft en de onbegrensde mogelijkheden van je zijn.

Wat kun je verwachten: Door ‘bewust – zijn’ inzicht verkrijgen in je bewustzijn. Hoe reageert de wereld op jou en jij op de wereld, maar vooral hoe reageer jij op jezelf. Je hart hunkert naar een gevoel van verbondenheid. Een verbondenheid met iedereen, je partner, je kinderen, je familie, je collega’s met alles en iedereen die je kent. Maar vooral ook om een verbinding te hebben met jezelf, met je eigen mooie kern. Een verbinding hebben met, en geaccepteerd worden door, je omgeving begint niet bij die omgeving maar op de eerste plaats bij jezelf, binnenin je.
Hoe werkt jouw innerlijke wereld op energetisch- en spiritueel gebied?
Je ontdekt waarom gedachten krachten zijn, wat energie is, en leert o.a meer over beschermen, chakra`s, aura, dromen, affirmaties, bewustzijn, reïncarnatie, wet van o.a. aantrekking, engelen en de kracht van visualiseren.

Diverse spirituele onderwerpen komen aan de orde. We werken met spirituele kaartjes en met hulp van leuke oefeningen ga je ontdekken welke leidraad en wat voor diepere betekenis deze boodschappen voor jou kunnen hebben.

Op onze ontwikkelingsavonden wordt gebruik gemaakt van o.a. Mindfulness en NLP. Daarnaast hebben we een schat aan levenservaring en ervaringen van oud-cursisten vergaard.

Reacties zijn gesloten.